//ca-eu.cookie-script.com/s/1ddcb8ba4ed87ca451da90517230fe80.js Hotte trends i negledesign - Beauty trends

Hotte trends i negledesign

En frisk manicure er en perfekt måde at tilføje lidt ekstra til dit outfit. Selvom vi altid vil elske balletsko pink eller en klassisk rød, hvorfor så ikke prøve noget lidt mere eventyrligt til din næste manicure? Fra subtile smarte detaljer til dristige designs, der er noget for enhver smag med denne sæsons mest stilfulde negletrends – fordi livet er for kort til kedelige negle.

Minimalistisk fransk Mani sommernegletrend


Hvor sød er denne sommerlige orange-hvide mani? Den livlige orange farve er virkelig sød i sig selv (neglekunstner Betina Goldstein brugte Static Nails Liquid Glass Lacquer Sunny Face), men hvis du vil tilføje de hvide detaljer, maler du en meget fin hvid linje på tværs af spidserne med en superfin negl børste.

Friske neutrale


Nej, dette er ikke særlig banebrydende nyheder, men du skal bare vide, at polerede neutrale ikke kommer nogen steder næste år. “Friske neutrale er tidløse,” siger OPI-brandambassadør Georgia Rae. “Rene neglebånd, næret hud og et tyndt lag af en ren nøgen hudtone for at komplementere din hudtone vil forblive en trend i 2022,” tilføjer hun.

Og det bedste er, ifølge Rae, at denne trend virkelig virker for alle og enhver – også dem, der ikke kan lide polering. “Jeg synes endda, at korte, pæne negle, der bæres bare, er så smarte,” siger hun.

Indie negle


Ifølge data fra Pinterest er søgninger efter “indie negle” steget med 21 procent denne vinter. Men hvad handler denne negletrend egentlig om? Det er simpelthen at tage en anden tilgang til at male hver enkelt negl. Som vist her, kan et ciffer have et ternet design, mens andre har hvirvler eller et friskt bud på den franske manicure.

Fløjlsnegle


En fløjlsmanicure er afhængig af glitter og metallisk polering for at fange lyset, hvilket skaber et tekstureret look, der minder om fløjl.

Colour Block French Manicure


På samme måde er farveblokken fransk manicure en anden glimrende måde at puste nyt liv i den klassiske stil. Det er også en fantastisk måde at tilføje et farvepust til ethvert outfit.

Abstrakte organiske former


Double French Tip er et moderne bud på den klassiske French-mani. Selvom vi altid vil elske en god fransk manicure, er tilføjelsen af en ekstra linje en sjov måde at pifte dine negle op denne sæson.

Unik fransk manicure


For et blødere syn på neglekunst, se til fransk manicure. Men i stedet for hvide spidser, vil du se flere efterårs-monokrome farver, siger Pinto.

Brown Shades


Brune nuancer er de “nye nøgen” siger Lisa Logan, Nails.INC-berømthedsmanicure. Se efter disse farver i både matte og glitterversioner.

Shades of Pink


Tiden med mere dæmpede, neutrale lyserøde er forbi. Se efter alle nuancer, fra tyggegummi til hot pink. “Pinks var et populært valg blandt designere i denne sæson, så jeg forventer, at de får et øjeblik næste år,” siger Jin Soon Choi, manicurist og ejer af Jin Soon Hand and Foot Spas i NYC.

Coffin Nails


Mandelformede negle har længe været en fast bestanddel – og det er noget, du stadig vil se meget af, siger Pinto. “Vi vil også se en masse tilspidsede firkantede og kisteformer i 2022.”

Light Blues


“Årets Pantone-farve var en blå nuance, og jeg forventer, at denne trend fortsætter ind i 2021,” siger Soon Choi. Som en fin bonus er disse neglefarver universelt flatterende, siger hun.

At-Home Manicures


Simple looks, der er nemme at vedligeholde, og tryk-på-sæt har været meget populære lige siden starten af karantænen – og vil fortsætte med at være det, når vi går ind i endnu en vinter med restriktioner, siger Pinto. Der er masser af muligheder online, men nogle saloner, som Vanity Projects, tilbyder også brugerdefinerede sæt.

Natural Nails


Mange mennesker har brugt COVID-restriktioner som en undskyldning for at tage en pause fra al gelen og akrylen for at hele deres negle, siger Soon Choi. Men det betyder ikke, at du helt opgiver dine cifre. For at sikre, at hænder og negle stadig ser polerede ud, siger Soon Choi, at der er mere interesse for neglepleje – som at påføre neglebåndsolie for at fugte.

Pearl Detail


Perle-negle-trenden har været under opsejling i nogen tid nu. Det bedste ved denne trend er, hvor alsidig den er. Hvis du er ude efter noget luksus, så få påført fysiske perler på dine negle. Afhængigt af hvor glamourøs du vil være, kan du sætte en på hver negl ved neglebåndet eller dække dine negle helt. Men hvis du vil have noget lidt mere subtilt, så er en iriserende perlelak et perfekt alternativ.

Single Nail Feature


Slip subtilt din kreativitet løs med en enkelt neglefunktion. Til denne underspillede trend skal du male alle dine negle undtagen én i en blokfarve efter eget valg og få den resterende negl til at springe ud! En klassisk mulighed er en enkelt metallisk eller glitrende negl, men du kan prøve mønstre eller grafik. Mulighederne er uendelige!

Get new content delivered directly to your inbox.

Canterbury Nails at 2800 Cahaba Village Pl #300, Birmingham, AL 35243